Eladó családi ház

Budapest, 2/A kerület, Máriaremete - II/A kerület

Kód: 5543

Ingatlan bemutatása

II/A kerületben, Máriaremetén 2 generációs 727 nm-es telken, családi ház eladó. A földszinten(71 nm) nappali+ hálószoba+ fürdőszoba. A tetőtérben(58nm) szintén nappali+ hálószoba+ fürdőszoba.
A terület infrastrukturális ellátottsága jó, buszjárat 500m-en belül, minden közmű rendelkezésre áll, oktatási és egészségügyi intézmény, kereskedelmi és szolgáltató üzlet 1-3 km-en belül.
Az ingatlan DNy-ÉK-i tájolású, szabályos téglalap alakú, utcafront felé lejtős teleken lévő családi ház. Az ingatlan utcafronti részén található egy zöldtetős garázs (egy autós), a garázs mellett lévő lépcső vezet az épülethez. Pince rész egy kisméretű előtérből, egy teljes értékű nagy ablakos szobával és egy kazánhelyiséggel rendelkezik. Itt található egy JUNKERS kazán, gáz és villanyórák. Az földszinten és az emeleten két külön bejáratú lakrész került kialakításra. A két szint között jelenleg nincs belső közlekedési kapcsolat, az emeletre külső lépcső vezet. A földszinten található egy előszoba, közlekedő, konyha, fürdőszoba WC-vel, hálószoba gardróbbal és egy nappali-étkezővel, hozz egy panorámás terasz. A földszinten a hálószoba ablakon, a nappali ablakain és teraszajtaján redőnyök vannak. Az emeleten található egy előszoba, fürdőszoba WC-vel, hálószoba gardróbbal, konyha amit csak egy boltíves átjáró választ el a nappali-étkezőtől és egy panorámás terasz. Az emeleti nappaliban az ablakokon és a teraszajtón redőnyök vannak.
Mindkét lakószinten kialakított riasztóhálózat van. Mozgás és törésérzékelőkkel. A két szintet külön egymástól függetlenül működő vezérlő egység található.
Fontos műszaki adatok:
1987-ben épült beton sávalapra, téglából (talajnedvesség elleni szigeteléssel), vasbeton födémmel, kontyolt nyeregtetővel.
Fa nyílászárók kívül, belül. Az ablakokban 2 rétegű üveg van.
Kívül nemesvakolattal ellátott, belül festett illetve csempézett falfelületekkel rendelkezik. Belső padlóburkolatok járólap, padlószőnyeg és linóleum.
2012-ben jelentősebb felújításon esett át. Nagyobb volumenű felújítás a ház teljes homlokzatának átfestése illetve redőnyök felszerelése.
Villany, víz és gáz: egyedi mérőórával ellátva
Meleg-víz: Villanybojlerrel
Csatorna az utcában.
Garázs: 22,5 m2 (belmagasság: 2,16m)
Pince: 27,6m2
Földszint: 70,7m2 (belmagasság: 2,74m)
Emelet: 58m2 (belmagasság: 2,21m)
Nettó alapterület összesen: 178,8m2

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.