Eladó családi ház

Budapest, 2/A kerület, Remetekertváros - II/A kerület

Kód: 5548

Ingatlan bemutatása

AZ INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE:
Budán, II/A kerületben, Remetekertvárosban csendes mellékutcában, déli fekvésű, nyugodt környezetben, kirándulóhely és természetvédelmi terület közelében található.

AZ INGATLAN LEÍRÁSA:
1032 nm-es telken, 3 szintes, 1 nappali, + 6 hálószobás, 3 fürdőszobás, déli tájolású családi ház.
A házat 2017 ben igényesen felújították, a középső szinten találjuk a nagyméretű nappalit, konyhát és étkezőt, terasszal. A nappaliból egy vendég, vagy dolgozószoba és egy fürdőszoba nyílik. A tetőtérben 3 háló, egy fürdőszoba. A legalsó szinten egy önálló lakrész található, nagyméretű szoba, kertkapcsolattal, külön konyha és fürdőszoba. A ház, panorámás a Hárshegyre és a Jánoshegyre. A kert hangulatos növényekkel dúsan beültetett, rendezett.
A KÖRNYÉK:
Természetvédelmi terület közelében, csendes jó levegőjű helyen, kiránduló helyek, sok zöldfelület közelében.

KÖZLEKEDÉS:
A hűvösvölgyi végállomásról a Széll Kálmán téri metró ill. a budai villamosvonalaknak köszönhetően a Móricz Zsigmond körtér, Kelenföld, Óbuda is könnyen és gyorsan megközelíthetők.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK:
A STOP.SHOP. és a Széphalom bevásárlóközpont pár percnyi autóútra találhatóak.

Extrák

  • automata locsolórsz.
  • automata kapunyitó
  • kandalló
  • kerti világítás

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.