Eladó családi ház

Remeteszőlős

Kód: 5533

Ingatlan bemutatása

Eladó Remeteszőlősön egy 2017-ben épült 2 lakásból álló modern minimál családi ház 760nm-es telken.
A pinceszinten 2 állásos garázs valamint 2 tároló található. A földszinti lakás 115nm-es, nappali +2 hálószoba és 2 fürdőszoba +62nm-es terasz. Az emeleti lakás 65nm-es, nappali + 2 hálószoba és 1 fürdőszobával és 49nm-es terasszal. Mindkét lakásnak teljesen külön bejárata van. A garázsból a lakások zárt belső lécspőházon keresztül közelíthetőek meg.


INGATLAN HELYSZÍNE:
az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el(63/963-as buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop és a Széphalom bevásárló központ, valamint a Nemzetközi iskolák is.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • légkondícionáló
  • nívós konyha

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.