Kiadó házrész

Budapest, 2/A kerület, Adyliget - II/A kerület

Kód: 5558

Ingatlan bemutatása

AZ INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE:
Budán a II/A kerületben, Adyligeten közel a tömegközlekedéshez,csendes mellékutcában, jól megközelíthető helyen. Az Amerikai Iskola, a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Iskola és Gimnázium pár percnyi autóútra található.

AZ INGATLAN LEÍRÁSA:
Kiadó egy 2018-ban felújított, igényes bútorokkal felszerelt, 84nm-es, 2 szintes házrész, nappali + hálószoba, fürdőszobával, gardróbbal, valamint 1 nyitott, 1 fedett kocsibeállóval és 1 tárolóval. A konyhában vadonatúj Bosch márkájú, mosogatógép, elszívó, kerámia főzőlap, hűtőszekrény, tűzhely, fagyasztó.
A földszinten előszoba, vendég WC, nappali, konyha + étkező található. A tetőtérben hálószoba, fürdőszoba és gardrób.
Az ingatlanhoz tartozik még egy 300nm-es kert is.
A ház teljesen szeparált bejárattal és kerttel rendelkezik.

Rezsi:
A fűtés költsége havi 20.000 Ft, valamennyi hónapban.
Vízfogyasztás mérése külön vízórával.
KÖZLEKEDÉS:
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el(63/963-as buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK:
Közelben található a Stop Shop , Budagyöngye.


Extrák

  • automata kapunyitó
  • kaputelefon
  • kábel tv
  • kerti világítás
  • nívós konyha
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.