Ingatlan bemutatása

II/A Budaligeten csendes zsákutcában szuperpanorámás, természetvédelmi terület határán, különleges építészeti megoldásokkal, nagy üvegfelületekkel, napfényes, 532 nm-es, 6 szobás, úszómedencés, exkluzív villa 2 állásos garázzsal eladó.

A földszinten kertkapcsolatos uszodatér 9 x 4 m-es medencével, nappali étkezővel, konyhával, 2 hálószoba, gardrób, szauna, 2 fürdőszoba van.

Az emeleten nagylégterű stúdiószoba, hálószoba, fürdőszoba található.

A tetőtérben hálószoba, fürdővel és gardrób szobával.

ALSÓSZINT:
nappali + konyha: 94,7 nm
közlekedő: 7,2 nm
kamra: 7,2 nm
medencetér: 77,4 nm
szauna + zuhanyzó + WC: 12,5 nm
fürdőszoba: 15 nm
hálószoba: 20,1 nm
hálószoba: 22,4 nm
gardrób: 4,1 nm

FELSŐSZNT:
lépcsőház: 7,2 nm
dolgozószoba: 63,3 nm
garázs: 29,5 nm
közlekedő: 10,8 nm
kazán: 6,7 nm
fürdőszoba: 7,5 nm
hálószoba: 28,1 nm

TETŐTÉR:
fürdőszoba: 5,1 nm
hálószoba: 30,3 nm
gardrób: 7,2 nm

Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • belső medence
  • légkondícionáló
  • riasztó
  • szauna
  • automata locsolórsz.
  • padlófűtés

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.