Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Adyligeten, csendes mellékutcában, 850 nm-es telken eladó egy 2020-ban teljes körűen felújított, 3 szintes, minőségi anyagokból épült, nappali + 4 hálószobás, fitness szobás, külső úszómedencés, családi ház 2 állásos garázzsal.


- 3 rétegű hőszigetelt nyílászárók
-75 nm-es fedett földszinti terasz épített kerti grill
-padlófűtés
-klíma
-kandalló
-3x7m-es fűthető medence
-Kempass trópusi fa parketta

PINCESZINT: 140 nm
2 állásos garázs 40 nm
szabadidő szoba 30 nm
tároló 10 nm
gardrób
tároló 6 nm

FÖLDSZINT: 140 nm + 75 nm terasz
előszoba 8 nm
vendég mosdó 1 nm
kamra 6 nm
szoba 12 nm
nappali 45 nm
konyha + étkező 30 nm
fürdőszoba 8 nm

EMELET:120 nm + 45 nm terasz
szoba 16 nm
szoba 16 nm
fürdőszoba 11 nm
közlekedő
szoba 18 nm
fürdőszoba 12 nm
tároló 10 nm

INGATLAN HELYSZÍNE:
az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (63/963-as buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop, Hüvi és a Széphalom bevásárló központ. A környéken több nemzetközileg elismert iskola található: a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, American International School, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • 3 rétegű nyílászárók
  • külső medence
  • légkondícionáló
  • padlófűtés
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.