Ingatlan bemutatása

II/A kerületben, Széphalmon, csendes mellékutcában, sík 662 nm-es telken eladó egy nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás családi ház 1 állásos garázzsal.

A földszinten nappali, étkező-konyha, dolgozószoba és fürdőszoba található.

A tetőtérben 3 szoba (jelenleg 1 szoba konyhaként funkcionál) és fürdőszoba.

A földszinten padlófűtés az emeleten radiátoros fűtés van


A környéken több Nemzetközileg elismert iskola található, a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, American International School, a Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola.

Az ingatlan tömegközlekedéstől néhány perces gyalog távolságra helyezkedik el (64/64A/164/257/264-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Uszoda 10 perc sétára, a közelben pedig több bevásárlási (Stop.Shop. bevásárlópark, Hüvi) és egyéb sportolási lehetőségek.Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.