Ingatlan bemutatása

Remeteszőlősön csendes mellékutcában panorámás telken eladó egy 262 nm-es, nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás családi ház 2 állásos garázzsal.
----------------------------------------------------------
PINCESZINT: 67 nm
- garázs: 46 nm
- WC: 2 nm
- szauna+előtér: 10 nm
- lépcsőház: 9 nm

FÖLDSZINT: 99 nm
- nappali+étkező: 51 nm
- konyha: 10 nm
- szoba: 15 nm
- gardrób: 6 nm
- fürdőszoba: 8 nm
- kazán: 6 nm
- közlekedő: 3nm

+ terasz: 8 nm

TETŐTÉR: 74 nm
- szoba: 18 nm
- szoba: 26 nm
- szoba: 12 nm
- fürdőszoba: 8 nm
- közlekedő: 6 nm
- gardrób: 4 nm

+ erkély: 6 nm
----------------------------------------------------------

Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (63-as busz) Hűvösvölgy végállomás 15 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.