Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Erzsébettelken eladó egy részben felújított, 186 nm-es, a földszinten nappali + 4 hálószobás + 2 fürdőszobás, a tetőtérben egylégterű körülbelül 80 nm-es (melynek 1,6m feletti belmagasságú területe 40 nm) hobbiszobás családi ház 2 állásos garázzsal, valamint a kertben három autó számára fedett beállóval. A telek 720 nm-es közvetlen erdőkapcsolattal a hátsó kertkapun át kijutunk az erdőbe. A nyílászárók redőnyökkel felszereltek.2018-ban tetőcsere és külső hőszigetelés 6 cm.
Az épület részben alápincézett.
-------------------------------------------------------------
** Helyiség lista:
FÖLDSZINT: 114 nm
- nappali, étkező, konyha: 42 nm
- hálószoba: 13 nm
- hálószoba: 12 nm
- hálószoba: 12 nm
- hálószoba: 10 nm
- fürdőszoba: 7 nm
- előszoba: 7 nm
- folyosó: 8 nm
- zuhanyzó: 2 nm
- közlekedő: 1 nm


+ terasz: 33 nm

+ különálló 2 állásos támfalgarázs 36 nm

TETŐTÉR: 80 nm
hobbiszoba: 80 nm (ebből 40 nm az 1,6m felettti belmagasságú terület)

+ terasz: 30 nm
-------------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el, Hűvösvölgy végállomás pár perces gyalogtávolsággal elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, SEK Budapest, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Jellemzők

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • légkondícionáló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.