Ingatlan bemutatása

II/A Széphalmon, csendes utcában teljesen szeparált 160 nm-es ikerházrész eladó.1 nappali + 3 hálószobával (eredetileg 4 hálószobás volt, de jelenleg 2 szoba egybe van nyitva) + dolgozószobával, 2 fürdőszobával 15 nm-es garázzsal és a pinceszinten hobby szobával. A két ikerházfél egymás mögött helyezkedi el.

Társasházi alapító okirattal rendelkezik az ingatlan.
----------------------------------------------------------
** Műszaki jellemzők:
- 2 rétegű fa nyílászárók,
- kombi gázkazán fűtés,
- padlófűtés (nappaliban és fürdőszobákban),
- radiátoros fűtés (fürdőszobákban és hálószobákban),
----------------------------------------------------------
PINCESZINT: 49 nm
-1 állásos garázs: 15 nm
- hobby szoba: 18 nm
- kazán: 4 nm
- közlekedő:8 nm
- tároló: 4 nm

FÖLDSZINT: 50 nm
- nappali - konyha - étkező: 34 nm
- kamra: 1 nm
- fürdőszoba: 3 nm
- közlekedő: 3 nm
- előtér: 3 nm
- WC: 2 nm
- télikert: 4 nm

+ terasz: nm


TETŐTÉR : 50 nm
- szoba: 18 nm
- szoba: 10 nm
- szoba: 6 nm
- fürdőszoba: 10 nm
- közlekedő: 6 nm

TETŐTÉR 2: 10 nm
- szoba: 10 nm
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/64/264-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.