Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Adyligeten 2000-ben épült, minőségi burkolatokkal, kovácsoltvas díszítő elemekkel ellátott, angol stílusú, belső úszómedencés nappali + 4 hálószobás, 4 fürdőszobás családi ház 838 nm-es telken közel az Amerikai Iskolához és a Francia Iskolához eladó. Az ingatlanban 2023-ban Fisher hőszivattyú lett telepítve.
----------------------------------------------------------
Extrák:
- Fisher hőszivattyú 16KW,
- belső úszómedence,
- jacuzzi,
- szauna,
- kamerás videorendszer,
- riasztó,
- elektromos redőnyök,
- automata öntözőrendszer,
- kandalló.
----------------------------------------------------------
A ház földszintjén, amely a teraszok nélkül 115 nm - található 50 nm-es impozáns nappali szép kandallóval, nagy eltolható üvegfelületekkel, előtte 40 nm-es intim hangulatú, panorámás terasszal. A hálószoba hatalmas üvegfelületekkel, teraszkapcsolattal és saját fürdőszobával rendelkezik. Ezen a szinten található még egy vendég wc és kézmosó.

Az emeleten 3 tágas hálószoba - valamennyi - 20 nm-es - 2 fürdőszoba dupla mosdóval, bidével és egy gardrób szoba található.

A telek enyhe lejtéséből adódóan a legalsó szinten elhelyezkedő uszodatér egybenyitható az intim hangulatú hátsó kerttel. A 8,5 x 4,5 m-es medence ellenáramoltatóval felszerelt, igényes mozaikkal burkolt. A felfrissülést, kikapcsolódást fokozhatja az uszodához tartozó 50 nm-es kondicionáló terem, jacuzzi és szauna. A háztartási helyiség 22 nm-es. A telekhatáron 2 gépkocsi számára könnyűszerkezetes garázs lett kialakítva.
----------------------------------------------------------
HELYISÉG LISTA:
-1 SZINT: 139 nm
medencetér 38 nm
konditerem 50 nm
háztartási helyiség 21 nm
lépcsőház 10 nm
szauna 9 nm
fürdő 6 nm
közlekedő 5 m

FÖLDSZINT: 100 nm
nappali 50 nm
háló 12 nm
fürdő 11 nm
konyha 15 nm
előtér 10 nm
mosdó 1 nm
wc 1 nm

EMELET: 104 nm
háló 20 nm
háló 20 nm
háló 20 nm
fürdő 13 nm
gardrób 6 nm
fürdő 8 nm
wc 1 nm
wc 1 nm
közlekedő 15 nm
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (63/963-as buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop, Hüvi és a Széphalom bevásárló központ. A környéken több nemzetközileg elismert iskola található: a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, American International School, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola.

Jellemzők

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • belső medence
  • kandalló
  • kerti világítás
  • nívós konyha
  • riasztó
  • szauna

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.