Ingatlan bemutatása

II/A kerületben, Budaligeten csendes mellékutcában, zöldövezetben, eladó örökpanorámás, 3 szintes, nappali + 5 hálószobás + gardróbos családi ház 2 garázzsal, 705 nm-es telken. A telek lejtéséből adódóan a legalsó szint kertkapcsolatos, a földszint, illetve a -1 szint erkélykapcsolatos. Az ingatlanban padló és radiátoros fűtés van.

A földszinten (107 nm) amerikai konyhás nappali étkezővel (72 nm), zuhanyzó (4 nm) és 2 hálószoba (9/13 nm) található.

A -1 szinten (113 nm) 2 hálószoba (19/18 nm) és fürdőszoba (11 nm), 2 garázs (18/18 nm) és gardrób (12 nm) van.

A -2 szinten (70 nm) kertkapcsolatos hobby szoba/fitness helyiség (35 nm), kazán (4 nm), fürdőszoba (4 nm) és háztartási helyiség (12 nm).

Az ingatlan tömegközlekedéstől 2 perces gyalog távolságra helyezkedik el (157/157A buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • fűtött gépkocsilehajtó
  • riasztó
  • padlófűtés

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.