Ingatlan bemutatása

II/a kerületben, zöldövezetben, csendes mellékutcában, 3 szinten 430 nm-es, több generációs, full panorámás, 2015-ben teljeskörűen átépített, felújított és modernizált családi ház tökéletes esztétikai és műszaki állapotban eladó. Bejárati szinten előszoba, konyha étkezővel, kamra, mosókonyha és tároló található, valamint egy tágas, kertkapcsolatos terasz. Nappali szinten összesen 6 szoba: jelenleg 2 nappali, 1 hálószoba, 2 dolgozó szoba, jacuzzi kádas és zuhanyzós fürdőszoba, szauna, valamint az egész szintet körbefutó full panorámás terasz. Emeleti szinten 2 külön lakrész hálóval és fürdőszobával, + 2 hálószoba és egy fürdőszoba található. A ház fűtését cirkó és padlófűtés biztosítja. A ház földszintjén találjuk a 3 autó számára kényelmes garázst is. Az 1000 nm-es telken további 4 autó részére beálló, valamint szépen gondozott és parkosított zöld kert taláható. A házat az igényes minőségi kivitelezés, a jól kihasználható terek, a valódi otthon melege és kényelme jellemzi.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.


Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • kandalló
  • légkondícionáló
  • motoros árnyékoló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.