Ingatlan bemutatása

Ingatlan jellemzői:
II/A kerületben Máriaremetén eladó egy 1996 óta üzemelő, nívós nagy forgalmú, jól bevezetett cukrászda, kiszolgáló helyiségekkel melyek területe összesen (180nm) és a hozzátartozó 37nm-es terasz. Az üzlethelyiség 60nm a kiegészítőhelyiségek pedig 120 nm az ingatlanhoz tartozik egy 2 lakásos, 2 nappali + 6 hálószobás, 4 fürdőszobás ikerház-fél 2 állásos garázzsal. A szuterén szinten (1. épület 1. lakás): 3 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba + gardrób. A földszinten nappali + konyha, fürdőszoba valamint terasz. Az emeleten (1.épület 2. lakás) nappali + konyha és fürdőszoba és a tetőtérben további 3 hálószoba és fürdőszoba található, valamint 1 erkély.

INGATLAN HELYSZÍNE:
az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el(57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop , Budagyöngye, valamint a Nemzetközi iskolák is.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • kaputelefon
  • kerti világítás
  • légkondícionáló
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.