Ingatlan bemutatása

Eladó modern minimál családi ház II/A kerületben Máriaremetén zöldövezetben,1112 nm panorámás telken 3 szintes 341 nm-es nappali+ 4 hálószobás, 2 állásos garázzsal.

A ház három szintjén az alábbi helyiségek kerültek kialakításra:

- felső szint: nappali, konyha beépített konyhabútorral és Miele háztartási gépekkel, étkező, garázs, vendég WC, közlekedő beépített gardrób szekrénnyel.

-középső szint: 4 db hálószoba, 3 db fürdőszoba, különálló WC, mosókonyha,gépészeti helyiség
- alsó szint: medencetér 10,5x4 méteres úszómedencével, tusolóval, külön helyiségben finn szaunával-kert: a parkosított és automata öntözőrendszerrel ellátott kertben több terasz, és egy kerti sütögető.Az ingatlan műszaki tartalmának fontosabb elemei-homlokzati nyílászárók: toldásmentes lucfenyő háromrétegű hőszigetelt üvegezéssel, Ug:= 0,5 W/m2K-        

árnyékolás: motoros működtetésű textil árnyékolók-burkolatok: szobákban, es a felső szinten: két rétegű, 15 mm vastag,fehérített kőris svédpadló, vizes helyiségekben valamint az uszodatérben:kerámia padló és falburkolatok-szaniterek,
szerelvények: Duravit Me by Starck és Vero Air wc-k és mosdók,Riho LUGO kádak, GROHE zuhanyszettek, Bugnatese Simple csaptelepek-elektromos kialakítás: a világítást és az elszívó ventilátorokat a Domintell programozható épületautomatizálási rendszer vezérli.A szerelvények aNIKO Intense letisztult termékcsaládból lettek kiválasztva. A szobákban és nappaliban TV valamint internetes csatlakozás biztosított, a számítógépes hálózat központja a garázsban elhelyezett rack szekrénybe került. A családi ház komplett riasztó rendszerrel rendelkezik: a belső tereketmozgásérzékelő és nyitásérzékelők védik, a ház külső környezetét pedig kamerarendszer figyeli.

- gépészeti megoldások: a családi házban a megfelelő komfortos hőmérsékletet mennyezetben (vizes helyiségekben padlófűtés) elhelyezett felület hűtő-fűtőrendszer biztosítja, melyet egy központ vezérlő egységen keresztülhelyiségenként digitális termosztátokkal szabályozható
.
A lakószintek hűtés-fűtés hőtermelésre Daikin Altherma hibrid hőszivattyús egység, míg a medencetér és medence vizének fűtéséről Aristonkondenzációs gázkazán gondoskodik.     
garázs: kétállásos, fűtött, elektromos működtetésű kapuval, elektromos autó töltéshez előkészített kábelezéssel, fűtött lehajtó rámpán megközelíthető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.


Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.