Ingatlan bemutatása

II/A kerületben, Pesthidegkút-Ófaluban eladó egy 2020-ban épült, 2 szintes, nappali + 3 hálószobás modern minimál családi ház, külső úszómedencével, valamint 4 autó számára elegendő nyitott kocsibeállóval .

A földszinten: nappali-konyha-étkező, hálószoba, fürdőszoba, gardrób és mosókonyha található.

Az emeleten: további 2 hálószoba, 2 fürdőszoba és 2 gardrób.

A ház mennyezet- és padlófűtéséről, valamint hűtéséről Daikin hőszivattyú gondoskodik.

A kertben egy 8x4 méteres hőszivattyúval fűthető medence van.

Az ingatlan tömegközlekedéstől 5 perces gyalog távolságra helyezkedik el (57/257/64-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.

A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • hőszívattyú
  • padlófűtés
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.