Ingatlan bemutatása

Eladó lakás II/A Budaligeten, zöldövezetben, 2010- ben épült 4 lakásos társasházban 1. emeleti 1 nappali, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás lakás, közel a Francia iskolához, 300 nöl-es telken eladó. Exkluzív burkolatok, minőségi konyhabútor teljes gépesítéssel, elektromos sütő, mikró, hűtő, mosogatógép.


A lakáshoz tartozik 1db fedett kocsibeálló.

Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalog távolságra helyezkedik el(57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop és a Széphalom bevásárló központ. A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.