Ingatlan bemutatása

Eladó lakás II/A Máriaremetén zöldövezetben, csendes mellékutcában 3 lakásos társasházba nappali + 1 hálószobás 90 nm-es (180 cm alatti rész 69,5 nm) 2 szintes 2. emeleti ( tetőtéri) exkluzív panorámás társasházi lakás, 10,5 nm-es panorámás terasszal, 8,3 nm-es tárolóval és ezenkívül 3 db teremgarázzsal.

A nappali-étkezőből nyíló 10,5 nm-es teraszról csodálatos panoráma tárul elénk.

A lakás műanyag nyílászárókkal van felszerelve, valamint modern klíma lett beépítve, amely telefonról is vezérelhető.

A fogyasztás egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.