Ingatlan bemutatása

Máriaremetén, a francia iskola közelében, csendes mellékutcában, zöldövezetben, extra panorámás, déli fekvésű, 2006-os építésű ,modern, nívós társasház I.emeletén eladó egy 57 nm-es, 1 nappali 1 hálószobás, gépesített, napfényes lakás, teremgarázsban 1 beállóhellyel, tárolóval, 3 nm -es és 14 nm -es erkéllyel.

A  közös költség kb. 28.000 Ft, ami kuka, takarítás, kertész, és minden egyéb költséget magában foglal.


Az ingatlan tömegközlekedéstől 5 perces gyalog távolságra helyezkedik el(57/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • kaputelefon

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.