Ingatlan bemutatása

Eladó II/A kerületben Remetekertvárosban egy 138 nm-es, nappali + 2 hálószobás, földszinti, kertkapcsolatos polgári villalakás 500 nm saját kertrésszel. Az ingatlanhoz egyállásos garázs, valamint a szuterén szinten 2 db 15-15 nm alapterületű tároló tartozik.

A lakás világos, D-i fekvésű, 25 nm-es nappalival, illetve egy 22 és egy 14 nm-es hálószobával, valamint két 14 nm-es terasszal rendelkezik. A lakásban riasztórendszer van kiépítve.

A hűvösvölgyi végállomás 3-4 perc sétával is könnyen megközelíthető, ahonnan a budai villamosvonalaknak köszönhetően a Széll Kálmán tér, Móricz Zsigmond körtér vagy akár Óbuda is gyorsan és egyszerűen elérhetővé válik. Bevásárlási lehetőségek a közelben találhatóak, a op. bevásárlópark, illetve a Hüvi és Széphalom szolgáltatóházak néhány perc alatt elérhetőek.

Extrák

  • nívós konyha
  • riasztó
  • motoros árnyékoló
  • légkondícionáló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.