Ingatlan bemutatása

Az ingatlan Budán, a II. kerületben Remetekertvárosban található nagyon jó tömegközlekesésnél. A hűvösvölgyi végállomás 3-4 perc sétával is könnyen megközelíthető, ahonnan a budai villamosvonalaknak köszönhetően a Széll Kálmán tér, Móricz Zsigmond körtér vagy akár Óbuda is gyorsan és egyszerűen elérhetővé válik. Bevásárlási lehetőségek a közelben találhatóak, a Stop.Shop. bevásárlópark, illetve a Hüvi és Széphalom szolgáltatóházak néhány perc alatt elérhetőek.

A kétlakásos ház emeleti, légkondicionált panorámás lakása 98 nm-es, melyet 2014-ben teljeskörűen felújítottak. A lakás egy világos, 28 nm-es nappalival, illetve egy 23 és egy 10 nm-es hálószobával, valamint egy 14 nm-es terasszal rendelkezik. Az árnyékolást motoros redőnyök biztosítják. Az ingatlanhoz egy állásos garázs is tartozik (melynek ára + 4.000.000 Ft), közös költség nincs.

A lakás beosztása:
nappali 28 nm
szoba 23 nm
szoba 10 nm
fürdőszoba 5 nm
konyha 9 nm
előtér 6 nm
kamra 3 nm
terasz 14 nm

Extrák

  • nívós konyha
  • riasztó
  • motoros árnyékoló
  • légkondícionáló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.