Ingatlan bemutatása

II/A Remetekertvárosban, panorámás, délkeleti fekvésű, 451 nm saját kertrésszel rendelkező 1. emeleti felújított 98 nm-es társasházi lakás, nappali + 3 hálószobás, 1 garázs hellyel, 2 tárolóval, csendes utcában eladó. A fűtés gázkazános.
Közös költség nincs.

A lakás ára: 129.000.000 Ft a kötelezően megvásárolandó garázs ára további 10.000.000 Ft így összesen: 139.000.000 Ft
----------------------------------------------------------
** HELYISÉGLISTA:
- nappali: 27 nm
- konyha: 13 nm
- szoba: 15 nm
- szoba: 18 nm
- szoba: 8 nm
- fürdőszoba: 6 nm
- előtér: 9 nm
- WC: 1 nm
- kamra: 1 nm

+terasz 18 nm

+ gépkocsitároló: 28 nm
+ tároló: 5 nm
+ tároló: 5 nm
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (64/164//257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.