Ingatlan bemutatása

V. kerület, Stollár Béla utcában 2018-ban teljes körűen (víz, villany vezeték, fűtési rendszer és teljes belső tartalom) felújított és átépített 95 nm-es hasznos alapterületű, duplakomfortos (földszinti, amerikai konyhás nappali, valamint tágas hálószoba, és mind a két szobában 13-13 nm-es galéria (26nm)) lakás eladó.

Ablakai az utca felé néznek. A keleti és déli tájolásának köszönhetően nagyon világos és abszolút csendes, de ha kimegyünk a társasházból, akkor azonnal érzékeljük a belváros lüktető hangulatát.

A környék elhelyezkedés szempontjából kiemelkedő, a Parlament, a Duna part, Bazilika, a Nagykörút, a Nyugati-pályaudvar csak pár lépés és pár percen belül minden elérhető a belvárosban, 10 perc séta a csodálatos Margit-sziget, ami a sportprogramok, Sportuszoda, Palatinus Strand és különböző szabadtéri programok helyszíne. M3 metro, 4-6-os villamos 2 percnyi távolságra vannak. Westend, Mall, Lehel téri piac, Culináris, Spar könnyítik a bevásárlást, bankok, posta az ügyintézést. Török, olasz, japán, magyar éttermek, borbárok, kávézók séta távolságban vannak.

Extra, hogy "Smart Home" rendszer került kialakításra, amivel külföldről vagy bárhonnan telefonon keresztül elérhetjük a lakást és könnyedén állítani tudjuk a fűtést és a klímát, de akár tovább is bővíthető. Ha ablaknyitást érzékel a program, akkor visszaveszi a fűtési teljesítményt, hogy energiát takarítson meg és ezeknek a funkcióknak köszönhetően 31-32%-kal csökken az átlagos gáz- és villanyfogyasztás.

A lakás szerkezetkész állapotig lett visszabontva és minden cserélve lett, a gépészet mellett a belső tartalom is minőségi kivitelezésen esett át.

Kialakításra került egy jól élhető amerikai konyhás nappali. Kialakításra került továbbá két szoba, amiből az egyik tágas hálószoba a másik a nappali.
A két (kétszer 13 nm = 26 nm) galéria dolgozó vagy konditerem vagy gyerekszoba illetve vendégszoba funkciót is betölthet. A nyitott galéria - a mai trendeknek megfelelően - levegős elrendezésű, mindkét szoba felett.

A nappaliban gyönyörű olasz lapok, a hálószobában és a galériákban tölgy színű laminált padló került lerakásra. A fürdőszobában egy nagyon kényelmes-tágas zuhanyzó (Wellis és Ravak szaniterek), wc, bidé, dupla mosdó, olasz design burkolat került. A fűtést egy nagy teljesítményű Ariston kazán, a hűtést pedig Toshiba klíma látja el.

Az épület 1900-as években épült, 4 szintes, liftes, homlokzata teljesen rendezett, a közelmúltban teljesen felújított, napi takarítással rendbentartott.

Ajánlom befektetésnek illetve kiadásra hosszútávon, mivel a bankok, Parlament, 6-7 féle több tannyelvű iskola, bíróság, minisztérium található séta távolságra.

Az ingatlan bebútorozva, háztartási gépekkel felszerelten eladó.

Az ingatlanhoz önálló pince is tartozik.

Extrák

  • légkondícionáló
  • lift
  • nívós konyha

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.