Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Máriaremetén, eladó 686 nm-es panorámás É-Ki fekvésű, összközműves telek, bontandó épülettel, melynek a lebontását a tulajdonos vállalja.
-------------------------------------------------------------
Beépíthetőség:
- általános szintterüleit mutató: 0,4% (274,4 nm),
- terepszint fölötti beépíthetőség 15% (102,9 nm),
- terepszint alatti beépíthetőség 25% (171,5 nm),
- legkisebb zöldfelület 75% (514,5 nm),
- Lke-3/Sz-3 kertvárosias lakóterület,
- maximum 2 db lakás építhető.
-------------------------------------------------------------
A környéken több Nemzetközileg elismert iskola található, a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, American International School, a Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola.

Az ingatlan tömegközlekedéstől néhány perces gyalog távolságra helyezkedik el (157/157A buszok), Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Uszoda 10 perc sétára, a közelben pedig több bevásárlási (Stop.Shop. bevásárlópark, Hüvi) és egyéb sportolási lehetőségek.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.