Ingatlan bemutatása

Panorámás, modern 220 nm-es, 5 + 1 szobás, világos, 3 szintes családi ház 504 nm-es telken eladó a Francia Iskola közelében.

A földszinten egy tágas, napos nappali található, amely egy hatalmas, 36 nm -es teraszra nyílik, kerti grillezővel, külön konyhával, étkezővel, dolgozószobával és WC -vel.

Az emeleten található a hálószoba panorámás erkéllyel, egy hatalmas fürdőszoba és egy gardrób, amely közvetlenül ebből a szobából nyílik. Ezen az emeleten további két hálószoba fürdőszobával és gardróbbal.

Az alsó szinten egy nagy fűtött, 36 nm -es garázs található, amely 2 autó kényelmes tárolására alkalmas. Ezen kívül ezen a szinten van egy nagy szoba, amely edzőteremként használható. Van még WC, tároló és mosókonyha.

Extrák: padló- és mennyezetfűtés, légkondicionálás, fűtött feljáró, beépített mennyezeti hangszórók a zenéhez a fő fürdőszobában, riasztórendszer távfelügyeleti szolgáltatással.

A Francia Iskola 3 perc, az Amerikai Iskola és a SEK Budapest Nemzetközi Iskola 10 perc alatt elérhető autóval.

Az ingatlan tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A 157 -es busz megállója néhány perc sétával elérhető.
A környék ideális gyalogos és túrázó célpont, a Pilis parkerdő családi kirándulások túraútvonalai a ház mellett találhatók.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • 3 rétegű nyílászárók
  • hőszívattyú
  • fűtött gépkocsilehajtó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.