Ingatlan bemutatása

Nagykovácsiban, kettő 120 nm-es (összesen 240 nm), kétszintes, 2010-ben épült, nappali + 2 hálószobás, valamint nappali + 3 hálószobás, hőszivattyús ikerházfél, 650 nm-es (összesen 1300 nm) parkosított telken eladó 4 autónak beállási lehetőséggel.

A jobb oldali ikerház jelenleg bérbe van adva.

A ház fűtése hőszivattyús mennyezet fűtés-hűtés, padlófűtés, valamint cirkókazán is van.

Teljesen berendezett és gépesített (Miele főzőlap, sütő, páraelszívó, mikró, mosogatógép, mosó- és szárítógép). Továbbá felszerelt riasztóval, automata és manuális redőnyökkel, légkondicionált.

A környéken több Nemzetközileg elismert iskola található, a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, American International School, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola.

Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (63/163-as buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.
  • hőszívattyú
  • riasztó
  • padlófűtés

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.