Ingatlan bemutatása

Nagykovácsi Zsíroshegy természetközeli, szép utcájában, 725 nm-es telken, gondos tervezéssel, igényes és minőségi kivitelezéssel készülő, nagyon szép fényviszonyokkal rendelkező 187 nm-es családi házat kínálunk vételre.

-kiváló hőszigetelő képességgel kivitelezett
-klíma az emeleti szobákban, illetve a nappaliban klíma előkészítés
- távirányítóval működő beépített elektromos alumínium redőny és szúnyogháló
-helyiségenkénti, egyéni fűtés vezérlés
-riasztórendszer mozgás és nyitásérzékelővel
-elektromos úszókapu
-esővíz tároló
-napelem rendszer

A földszinten, a nappaliból- étkező- konyha tágas teréből két terasz nyílik, amelyikből az egyik fedett. Ugyanezen a szinten található még egy garázs, fürdőszoba, előszoba, egy szoba és egy lépcső alatti kamra.

Az emeleten három nagyméretű szoba, egy fürdőszoba, valamint egy nagyméretű hobbi helyiség található.

Az ingatlan gondos tervezésének és elhelyezkedésének köszönhetően minőségi otthon, vagy bérbeadhatóságából adódóan ( amerikai iskola néhány percre ) kiváló befektetés is lehet.

Várható átadás 2022 nyár.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.