Ingatlan bemutatása

A II/A kerületben, Budaligeten, eladó két ház, hatalmas, 2150 nm-es egybenyitott telken .
Az egyik telken lévő, nagy ház 2010-ben teljes felújításon esett át, a kertje ez után lett egybenyitva a mellette lévő telekkel, amelyen található egy külön bejáratú, a kertről leválasztott privát, de a telekhez tartozó, kb 45 nm-es, összkomfortos, minden közművel ellátott, felújított kis ház is.

A két telek külön helyrajzi számon van, de bármikor szétválasztható.

A nagyobbik ház hasznos alapterülete kb. 256 nm, 2010-ben teljes körű felújításon esett át, nyílászárók cserélve lettek, új riasztórendszer és légkondicionálás is kiépítésre került.

Földszint: nappali, ebédlő, konyha, két nagy hálószoba gardróbbal és a hozzájuk tartozó egy-egy fürdőszoba. Ezen kívül nagy előszoba, vendég mosdó és egy nagy mosókonyha is található ezen a szinten, utóbbi egybe van nyitva a konyhával.

Alsó szint: A garázs két autó beállására alkalmas, és ezen a szinten van még egy világos szoba, amely kis terasszal nyílik a nagy kerthez, egy hozzá tartozó fürdőszobával. Ezen a szinten található még egy száraz, felkövezett, ablakkal rendelkező tárolóhelyiség is.


Kis ház: külön bejáratú, külön kertrésszel, a nagy telektől elkerített, de a kerten keresztül is megközelíthető. Egy nagyobb szoba, konyha, fürdőszoba található benne, és egy üvegezett veranda. Fűtése gázkonvektoros. Könnyedén átalakítható, hozzáépíthető, akár nagy méretű házzá alakítható.

Jellemzők

  • automata locsolórsz.
  • automata kapunyitó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.