Ingatlan bemutatása

II/A Máriaremetén, csendes zsákutcában déli fekvésű 70-es években épült 102 nm-es felújítandó panorámás ikerház-fél 536 nm-es telken, nappali + 3 hálószobával, 2 fürdőszobával 16 nm-es garázzsal eladó. Földszinten padló + radiátoros, emeleten radiátoros fűtéssel.
----------------------------------------------------------
FÖLDSZINT: 52 nm
- konyha: 5 nm
- nappali: 27 nm
- étkező: 5 nm
- előtér: 8 nm
- fürdőszoba: 5 nm
- kamra: 2 nm

+ terasz: 12 nm
+ terasz: 8 nm

TETŐTÉR: 51 nm
- szoba: 9 nm
- szoba: 13 nm
- szoba: 13 nm
- fürdőszoba: 5 nm
- gardrób: 4 nm
- lépcsőház: 7 nm
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.