Ingatlan bemutatása

II/A kerület Máriaremetén, új építésű, 210 nm-es nappali + 4 szoba hálószobás családi ház 570 nm-es telken, 2 autónak fedetlen beállási lehetőséggel, eladó.
----------------------------------------------------------
** Műszaki paraméterek:
- 3 rétegű nyílászárók,
- padlófűtés,
- klíma,
- elektromos redőnyök,
----------------------------------------------------------
Földszinten nappali-konyha-étkező, vendég wc.
Az első emeleten 2 hálószoba és fürdőszoba, gardrób helyezkedik el.
A második emeleten 2 hálószoba és fürdőszoba található.
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Jellemzők

  • 3 rétegű nyílászárók

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.