Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Széphalmon eladó 225 nm-es 3 szintes, teljes körűen felújított, 6 szobás, 4 fürdőszobás ikerház 2 autónak beállási lehetőséggel.
----------------------------------------------------------
** Rövid műszaki ismertető:
- Ariston kondenzációs kombi gázkazán,
- motoros redőny,
- Gree hűtő és fűtő funkciós klíma,
- videós kaputelefon,
- riasztórendszer
----------------------------------------------------------
**Helyiség lista:
Alsó szint :
- szoba,
- fürdőszoba
- tároló,
- mosókonyha
- kazánház

Középső szint:
- nappali-étkező-konyha
- hálószoba,
- fürdőszoba,

Felső szint:
- hálószoba,
- hálószoba,
- hálószoba,
- fürdőszoba,
- fürdőszoba.
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.