Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Máriaremetén csendes utcában, szuper panorámával a Budai hegyekre és a Pilisre, eladó 2020-ban teljes körűen felújított, 3 szintes, nappali + 3 hálószobás, 3 fürdőszobás, ikerház kétállásos garázzsal. Az ikerházhoz 350 nm-es saját kertrésztartozik.
----------------------------------------------------------
** Rövid műszaki ismertető:
- 3 és 2 rétegű nyílászárók,
- padlófűtés,
- kandalló,
- hűtő, -fűtő klíma,
- kamerarendszer,
- riasztórendszer,
----------------------------------------------------------
** HELYISÉGLISTA:
GARÁZS SZINT:
- 2 állásos garázs,
- tároló

-1 SZINT:
- hálószoba teraszkapcsolattal,
- fürdőszoba,
- előtér,

NAPPALI SZINT: (terasz és kert kapcsolat)
- előtér,
- amerikai konyhás nappali,
- fürdőszoba,

TETŐTÉR:
- hálószoba,
- hálószoba,
- fürdőszoba,
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/257-es busz) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.