Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Széphalmon csendes mellékutcában teljesen sík 976 nm-es telken déli fekvésű 70-es években épült 95 nm-es felújítandó családi ház, nappali + 1 hálószobával, 1 fürdőszobával 16 nm-es garázzsal eladó.
----------------------------------------------------------
PINCESZINT: 20 nm
tároló: 20 nm

FÖLDSZINT: 46 nm
- nappali: 23 nm
- konyha: 6 nm
- étkező: 6 nm
- előtér: 6 nm
- fürdőszoba: 4 nm
- kamra: 1 nm

TETŐTÉR: 29 nm
- előtér: 9 nm
- szoba: 20 nm
+ terasz
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.