Ingatlan bemutatása

Remeteszőlősön csendes mellékutcában 752 nm-es telken eladó egy 2018-ban épült nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás családi ház 2 állásos kocsibeállóval. A nagy kertben szaletli illetve tároló.

----------------------------------------------------------
** Rövid műszaki ismertető:
- padlófűtés,
- motoros hőszigetelt redőnyök,
- műanyag kétrétegű nyílászárók.
-----------------------------------------------------------
** Földszint: 54 nm
- nappali-étkező: 38 nm,
- konyha: 8 nm,
- fürdőszoba: 3 nm,
- gardrób: 1 nm,
- előszoba: 4 nm,

+ terasz

** Emelet: 53 nm
- hálószoba: 10 nm,
- hálószoba: 10 nm,
- hálószoba: 10 nm,
- hálószoba: 10 nm,
- fürdőszoba: 3 nm,
- tároló: 1 nm,
- közlekedő: 7 nm.
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (63-as busz) Hűvösvölgy végállomás 15 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Jellemzők

  • automata kapunyitó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.