Ingatlan bemutatása

II/A kerületben, Adyligeten, panorámás (29x37m) 1115 nm-es telken  levő 300 nm-es, 3 szintes, nappali + 5 hálószobás, 3 fürdőszobás légkondicionált családi ház 2 állásos garázzsal eladó.
----------------------------------------------------------
Az alsó szint kertkapcsolatos, itt található 2 szoba, fürdőszoba és 2 állásos garázs.

A földszinten nappali, étkező, konyha, valamint egy hálószoba és fürdőszoba. A tetőtérben 2 szoba, fürdőszoba, valamint gardrób.
----------------------------------------------------------
**ALSÓ SZINT: 104 nm
garázs: 33 nm
hálószoba: 16 nm
hálószoba: 16 nm
gépészeti helyiség: 21 nm
fürdőszoba: 5 nm
raktár: 5 nm
közlekedő: 8 nm

**FÖLDSZINT: 102 nm
nappali: 32 nm
hálószoba: 17 nm
hálószoba: 22 nm
fürdőszoba: 5 nm
előszoba: 8 nm
közlekedő: 4 nm
konyha: 9 nm
kamra: 1 nm
WC: 1 nm
előtér: 3 nm

+terasz: 16 nm

**TETŐTÉR: 87 nm
hálószoba: 27 nm
hálószoba: 27 nm
raktár: 15 nm
fürdőszoba: 5 nm
gardrób: 5 nm
közlekedő: 8 nm
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (63/963-as buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop, Hüvi és a Széphalom bevásárló központ. A környéken több nemzetközileg elismert iskola található: a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, American International School, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.