Ingatlan bemutatása

Budaliget csendes mellékutcájában nappali + 4 hálószobás, délnyugati fekvésű három szintes családi ház 2 állásos garázzsal eladó.
----------------------------------------------------------
pinceszint: 96 nm

Földszint : 86 nm
nappali 36 nm
konyha-étkező 25 nm
fürdőszoba 6 nm
teraszok 50 nm

Tetőtér : 82 nm ( 63 netto)
szoba 11 nm
szoba 11 nm
szoba 12 nm
szoba 8 nm
fürdő 6 nm
terasz 6 nm
+ terasz
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).
.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.