Eladó családi ház

Budapest, 2/A kerület, Adyliget - II/A kerület

Kód: 5285

Ingatlan bemutatása

INGATLAN JELLEMZŐI:
II/A Adyligeten, ősfás környezetben 820 nm-es telken 320 nm-es modern Art Deco stílusjegyű bauhaus családi ház eladó. A házban nappali, 4 hálószoba, 4 fürdőszoba, gardrób és 2 állásos garázs. Legmodernebb építőanyagokból épül: Flaminia olasz szaniterek, 30-as ProKoncept hőhídmentes falazóelemek, Artemide lámpák, egyedi konyabútor, trópusi fa és márvány padlóburkolatok 3 rétegű Kunsági fa nyílászárók. Az ingatlan számos extráva rendelkezikl: központi porszívó, szennyes ledobó, riasztó, Hitachi légszivattyús mennyezet hűtés-fűtés, szauna.

INGATLAN HELYSZÍNE:
az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el(63/963-as buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop és a Széphalom bevásárló központ, valamint a Nemzetközi iskolák is.

Extrák

  • központi porszívó
  • szauna
  • riasztó
  • automata locsolórsz.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.