Ingatlan bemutatása

II/A kerületben a templomkert közelében, csendes utcában, jól megközelíthető helyen eladó egy 310 nm-es nappali + 4 szobás, 2 állásos garázzsal rendelkező modern minimál családi ház. A ház közel minden nyílászárója elektromos rendőnnyel van felszerelve.

Pinceszinten: 2 állásos garázs, tároló vagy szoba, fitness részleg ellenáramoltatóval rendelkező medencével, kazánház.

Földszinten: nappali, étkező konyha, dolgozó vagy szoba, mosdó és WC, nagy teraszok.

Emeleten: 3 nagyméretű hálószoba gyönyörű kilátással rendelkező teraszokkal.
A szülői hálóhoz külön nagyméretű gardrób tartozik, illetve a szobából nyíló zuhanyozóval és káddal ellátott fürdőszoba. A másik 2 nagyméretű hálószobában beépített gardróbszekrények. Ezen a szinten található még egy fürdőszoba illetve egy különnyíló mosókonyha is.

Extrák:

kandalló
központi porszívó
elektromos redőnyök
központi riasztó rendszer
TV-s kamerás beléptető
automata locsolórendszer
belső úszómedence

KÖZLEKEDÉS:
a menetrend szerint közlekedő 57/157/257-es buszoknak köszönhetően a hűvösvölgyi végállomás kb.10 perc alatt elérhető. Az Amerikai Iskola, a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium pár percnyi autóútra található.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK:
a STOP SHOP és a Széphalom bevásárlóközpont pár percnyi autóútra találhatóak.

Extrák

  • kandalló
  • központi porszívó
  • riasztó
  • automata kapunyitó
  • belső medence
  • motoros árnyékoló

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.