Ingatlan bemutatása

Eladó családi ház II/A kerületben, Budaligeten közel a Francia Iskolához csendes, egyedi mikroklímájú jó levegőjű, erdő közeli mellékutcában épült, csodálatos panorámával rendelkező családi ház eladó. A Budaligeti ház kertkapcsolatos nappalival, tágas hálószobákkal, 3 fürdőszobával, kétállásos garázzsal, fűthető kocsifelhajtóval, kondiszobával, kiszolgáló helyiségekkel, szaunával, 828 nm-es gondozott telken. Budapesti Francia Iskola és Gimnázium (Lycée Francais de Budapest) távolsága: 1,6 km.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Extrák

  • automata locsolórsz.
  • fűtött gépkocsilehajtó
  • kandalló
  • kaputelefon
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.