Ingatlan bemutatása

Eladó családi ház II/A Budaliget csendes mellékutcájában, zöldövezetben. Az ingatlan 266 nm-es a 3 szinten 2 nappali 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, valamint egy 2 állásos garázs található.

A ház kiválóan alkalmas 2 generáció számára is.

Az alsó szinten: 2 állásos garázs, néhány kiszolgáló helyiség mellett egy teljesen szeparált 45 nm - akár irodának is használható - összkomfortos lakás található.

A földszinten: teraszkapcsolatos nappali, konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba, valamint mellékhelyiség.

A tetőtérben további 2 szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség található.

Rendezett kert, díszcserjékkel és néhány termő gyümölcsfával. Az itthoni sportolást kosárpalánk és fedett kerti pingpongozó szolgálja. Utóbbi jól használható kerti összejövetelek vendéglátásához is. A 18 nm-es, leárnyékolható terasz közvetlen kert kapcsolatot teremt a nappalihoz. A terasz alatt 10 nm zárható kerti szerszámos kamra került kialakításra.

Az ingatlan tömegközlekedéstől 5 perces gyalog távolságra helyezkedik el (157-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • fűtött gépkocsilehajtó
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.