Ingatlan bemutatása

Eladó modern minimál családi ház, II/A Budaligeten, csendes mellékutcában, zöldövezetben, 1056 nm-es telken, nappali, + 5 hálószobával, 3 fürdőszobával, 2 állásos garázzsal.

Az alsószinten: 2 állásos garázs és 2 tároló.

A földszinten: nappali, konyha-étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba és gardrób.

A emeleten: nappali, konyha-étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba és gardrób található.

Extrák:
-szellőztető rendszer,
- központi porszívó,
- teljeskörű öntözőrendszer,
- központi klíma,
- riasztórendszer,
-kamerarendszer
- fűtöttkocsilehajtó,
- beépítettkandalló, 
-intelligens otthon,
- beépített gardrób szekrények,
- Stiebel légszivattyú
- Internormnyílászárók

Az ingatlan tömegközlekedéstől 2 perces gyalog távolságra helyezkedik el (157-es busz) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.