Eladó családi ház

Budapest, 2/A kerület, Máriaremete - II/A kerület

Kód: 5532

Ingatlan bemutatása

INGATLAN JELLEMZŐI:
II/A kerület Máriaremetén eladó egy 310 nm-es 4 szintes, 2 nappali + 6 hálószobás, 3 fürdőszobás, akár három generációnak is alkalmas családi ház. Az alagsorban (mely valójában egy fél szuterén szint) 3 szoba (13/12/25 nm) és fürdőszoba.
Ez a szint alkalmas lehet egy önálló lakrésznek, vagy egy otthoni iroda-vállalkozás működtetésére. Ugyanitt található egy szauna és pihenőrész.
A földszinten 50nm-es nappali-étkező, konyha, hálószoba és fürdőszoba. Az emeleten nappali (22nm), 2 hálószoba (29/28nm) és fürdőszoba. A tetőtérben egy külön 27nm-es lakrész teakonyhával. A házon belüli közlekedés szeparált lépcsőházban történik.

INGATLAN HELYSZÍNE:
az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el(257/57/157A/157-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető. Közelben található a Stop Shop és a Széphalom bevásárló központ, valamint a Nemzetközi iskolák is.

Extrák

  • kaputelefon
  • kerti világítás
  • riasztó
  • szauna

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.