Eladó ikerház-fél

Budapest, 2/A kerület, Máriaremete - II/A kerület

Kód: 5553

Ingatlan bemutatása

AZ INGATLAN ELHELYEZKEDÉSE:
II/A kerületben, Máriaremetén a Francia Iskolától pár perces autós távolságra.

AZ INGATLAN LEÍRÁSA:
Eladó egy 455 nm-es örökpanorámás telken épülő , 4 szintes, nappali + 5 hálószobás, 3 fürdőszobás, modern minimál ikerház-fél. Az alagsorban található a közös garázs és tároló, ahonnan külön lépcsőház vezet fel mindkét ingatlanba. A földszinten nappali, konyha-étkező, fürdőszoba és terasz található. Az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba, külön WC és terasz. A tetőtérben további 2 hálószoba, fürdőszoba és terasz.

Kulcsrakész állapotban, választható szaniterekkel, burkolatokkal, konyhával.


KÖZLEKEDÉS:
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el(57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK:
Közelben található a Stop Shop , Budagyöngye.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • kaputelefon

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.