Ingatlan bemutatása

Remetekertváros csendes, Francia iskolához közeli utcában kínáljuk eladásra, a minimál stílusban épülő családi villát 717 nm-es, ősfákkal teli telken. Az épület nettó 222 nm hasznos (teraszok felével) térrel, nappali + 3 szobával, illetve összességében 51 nm-es terasszal épül. A lehető legkorszerűbb építőanyagok felhasználásával, magas műszaki tartalommal, hatalmas üvegfelületekkel. Az épület fűtése, hűtése hő, levegő szivattyúval és napelemmel lesz megoldva, az ehhez kapcsolódó puffer tartályról történik majd a meleg vízellátás. A napelem áram termelő hatása megnyilvánul majd a ház teljes rezsiköltségében, amikor nincs szükség a napelemek által termelt energiára, akkor azt visszaforgatja a közüzemi hálózatba a rendszer, ezáltal csökkentve a felhasznált elektromos energiát, és az épület rezsiköltségét. Az egész projektnek az a nagy előnye, hogy aki most belép az építkezésbe, az végig figyelemmel kísérheti annak teljes folyamatát, apróbb változtatási igények lehetőségével. Közlekedés és több hazai és nemzetközi iskola közelében van az ingatlan.


--------------------------------------------------------------------------------
Az ingatlan adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • automata locsolórsz.

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.