Ingatlan bemutatása

II/A kerületben, Máriaremetén, 1113 nm-es sík telken 2015-ben felújított részben panorámás, 2 lakásos családi ház 2 nappali + 6 hálószobás, 2 fürdőszobás 1 állásos garázzsal eladó. A fenti lakás külső fedett lépcsőn közelíthető meg. A két lakás belső lépcsővel is összeköthető.
-------------------------------------------------------------
Pinceszint: 50 nm
1 állásos garázs
tárolók


Földszint: 120 nm
nappali
hálószoba
hálószoba
konyha
fürdőszoba
wc


Tetőtér :100 nm
nappali: 35 nm
hálószoba: 10 nm
hálószoba: 10 nm
hálószoba: 20 nm
konyha: 16 nm
fürdőszoba: 7 nm
gardrób 10nm,
-------------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/257/64 buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.
A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, SEK Budapest, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.