Ingatlan bemutatása

II/A kerületben Pesthidegkúton eladó, magas minőségű kivitelezéssel, energiatakarékos gépészettel új építésű nappali + 4 hálószobás 2018-as átadású sorház. Önálló kerítéssel bekerített, kizárólagos használatú telekrésszel rendelkezik. Jól kihasznált napfényes terek, nagy kert jellemzi.
--------------------------------------------------------------------
A ház dél-délnyugati fekvésű, napfényes saroktelken épült, kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Az épület egy 2018-ban épült sorház utolsó tagja, így 3 oldalról veszi körbe a kert és a napfény.

Az alsó szinten található egy amerikai konyhás kertkapcsolatos nappali, ahonnan alumínium szerkezetű emelő-toló erkélyajtón át nyílik a terasz. Ezen a szinten található egy hálószoba, egy fürdőszoba és a lépcső alatti tároló, ami egyben a fűtés gépháza is.

Az emeleten 3 hálószoba, egy nagy fürdőszoba és egy mosókonyha található. Innen nyílik az 57 nm-es padlás, amely teljes terjedelmében pakolható.
--------------------------------------------------------------------
A ház belülről belsőépítész segítségével lett megtervezve és kialakítva. A konyhabútorok, fürdőszobabútorok és a beépített szekrények (amelyek minden szobában megtalálhatóak), természetesen mind a ház részét képezik és óriási előnyt nyújtanak a hatékony térkihasználással.

A ház gépezetének a korszerű STIEBEL ELTRON hőszivattyús rendszer az alapja, amely biztosítja a ház energiatakarékos fűtését és hűtését, és ezáltal rendkívül alacsony üzemeltetési költségét. Ez a rendszer az ICON Smart Home fűtés-hűtés vezérlő automatikus rendszerrel van összeköttetésben, ami akár távolról is lehetővé teszi a ház vagy külön minden helyiség hőszabályozását is. A konyha az egyedileg tervezett bútorok mellett a legjobb minőségű gépekkel felszerelt, amelyek szintén mind a ház részét képezik. Minden nyílászáróhoz alumínium redőnnyel felszerelt és minden szobában található lehúzható szúnyogháló.

A kert automata öntöző rendszerrel felszerelt, a gyeptéglával füvesített pázsit alatt vakondháló, a rézsűnél pedig geotextília lett végig a növények alá fektetve.
--------------------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (64/64A/164/264-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, sportolási és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Extrák

 • automata kapunyitó
 • automata locsolórsz.
 • hőszívattyú
 • 3 rétegű nyílászárók
 • kandalló
 • kerti világítás
 • mennyezethűtés-fűtés
 • nívós konyha
 • riasztó
 • okosház / rendszer
 • padlófűtés

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.