Ingatlan bemutatása

II/A Remetekertvárosban fantasztikus panorámájú ikerház-fél, kilátással a környező hegyekre (Hármashatár-hegy, Dobogókő), csendes zsákutcában, kellemes mikroklímával, 145 nöl-es saját díszkerttel eladó.

A földszinten panorámás, galériás nappali, előtte terasz, dolgozó, konyha beépített bútorral, gépekkel felszerelve és wc kézmosóval található.

A tetőtérben galéria és egy dolgozó, valamint hálószoba van. A legalsó kertkapcsolatos szinten 3 hálószoba, 1 kádas fürdőszoba wc-vel, mosókonyha és 1 állásos garázs van.

INGATLAN HELYSZÍNE:
az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 10 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is.
A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek is.

Extrák

  • automata kapunyitó
  • riasztó

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.