Ingatlan bemutatása

II/A Erzsébettelken 420 nm-es telken 1986-ban épült, 2 szintes, 130 nm-es, 1 nappali + 3 hálószobás (jelenleg 2 háló +hobbiszobás), teljesen szeparált ikerház-fél kertkapcsolatos, cserépkályhás nappalival, 1 állásos garázzsal, tárolóval eladó.
--------------------------------------------------
**Helyiséglista:
FÖLDSZINT: 97 nm
előtér: 7 nm
nappali: 37 nm
fürdő: 3 nm
Wc: 1 nm
lépcső: 3 nm
konyha: 7 nm
hobbiszoba: 16 nm
garázs: 15 nm
tároló: 8 nm

TETŐTÉR: 33 nm
közlekedő: 2 nm
háló: 16 nm
háló: 14 nm
fürdő: 4 nm
--------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.