Ingatlan bemutatása

II/A Máriaremetén, extra panorámás, déli fekvésű, közvetlen kertkapcsolatos 140 nm-es lakás, 40 nm-es télikerttel + 42 nm-es alagsori kiszolgáló helyiségekkel, 1 teremgarázs hellyel + 2 kültéri parkolóval, 15 éves 4 lakásos társasházban, csendes utcában eladó. Jelenleg az ingatlant 2 lakásként használják külön bejárattal, de könnyen átalakítható 1 lakássá. A fűtés gáz cirkó, klíma.
----------------------------------------------------------
1. lakás: 40 nm + 10 nm terasz
- nappali + étkező: 18 nm
- konyha: 3 nm
- szoba: 11 nm
- zuhanyzó: 5 nm
- előtér: 2 nm
----------------------------------------------------------
2. lakás 1. szint: 100 nm + 40 nm télikert + 10 nm terasz
- nappali + étkező: 38 nm
- konyha: 10 nm
- háló: 12 nm
- háló: 12 nm
- dolgozó: 8 nm
- fürdő: 5 nm
- fürdő: 5 nm
- előtér: 4 nm
- lépcső: 4 nm

2. lakás -1 szint.: 42 nm
- mosókonyha: 17 nm
- gardrób: 25 nm

+ gépkocsitároló: 15 nm
----------------------------------------------------------
Az ingatlan tömegközlekedéstől pár perces gyalogtávolságra helyezkedik el (57/157/257-es buszok) Hűvösvölgy végállomás 5 perc alatt elérhető.

A környéken több iskola helyezkedik el, közöttük a Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, a Klebersberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekek Háza, Waldorf Iskola, továbbá az ingatlantól nem messze található a budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola is. A közelben találhatóak orvosi rendelők, és bevásárlási lehetőségek (Stop.Shop., Széphalom, Hüvi).

Extrák

  • riasztó
  • szauna
  • télikert

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.