Ingatlan bemutatása

XIX. kerületben, Kispest kertvárosi szélén az Árpád utcában, legfelső, 10. emeleti, panorámás, teraszos, nappali + 2 félszobás jó elosztású DK-i és NY-i fekvésű panellakás eladó. A lakás folyamatosan karbantartott, a konyha 3 éve komplett felújítást kapott. A nyílászárókat szintén moderne cserélték, a nappaliban eltolható tolóajtóval a kényelmesebb használat és nagyobb fény miatt. Klíma a nappaliban és az egyik hálószobában.

Nyugodt, kellemes, zöld környék, ahonnan kényelmesen elérhető minden, amire a mindennapok során szükség lehet.

A környéken könnyedén elérhető:
- tömegközlekedés # 2-3 perc sétatávolságra villamos (42, 50) vagy buszjáratok (50, 50A, 68, 93, 9, 950A), M3 metróval a város gyorsan elérhető
- éttermek, büfék
- Shopmark, Köki Terminál, Kispesti Piac, Penny, Lidl, Aldi,
- sportolni vágyóknak konditerem, uszoda
- bölcsőde, óvoda, iskola és játszótér a közelben

Parkolás ingyenesen az utcán, a ház melletti nagy parkolóban lehetséges.

Közös költség: 17.700 Ft, lift van.

Extrák

  • légkondícionáló
  • lift

Elhelyezkedés

Az ingatlanok adatbázisunkban szereplő adatai tájékoztató jellegűek, azokat megbízóink adatszolgáltatása és az ingatlan-nyilvántartásban rögzített közhiteles információk alapján rögzítettük honlapunkon. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az adatbázisban közölt adatok és paraméterek (különösen a feltüntetett alapterületek, helyiséglisták) a tényleges, illetve a helyszínen mérhető adatoktól eltérhetnek, az esetleges eltérésért felelősséget nem vállalunk.